Bieslo 1 moet meerdere erkennen in RKSVN 1

18-10-2022 10:33

Afgelopen zondag is Bieslo 1 tegen een 4-2 nederlaag aangelopen in Neer tegen de plaatselijke RKSVN. De gasten moesten de opstelling noodgedwongen op 2 plaatsen wijzigen. Job S heeft op dit moment helaas krukken nodig om überhaupt vooruit te komen en zijn vervanger Juul kreeg in de warming up te veel last van zijn knie en kon daardoor niet starten. Hierdoor mocht Basje de Vleeg na een lang blessuretraject weer eens in de basis starten. De eerste 10 minuten van de wedstrijd ging het spel op en neer. Bieslo probeerde de gastheren vroeg te storen en dat lukt bij vlagen prima. Uit de eerste de beste corner was het Bo (in de volksmond ook wel Neutje genoemd) die de 0-1 binnen knikte. Helaas kon Bieslo de druk niet volhouden en werd vervolgens verder teruggedrongen. Toen volgden helaas 17 dramatische minuten van de Beeselnaren. 3 persoonlijk fouten zorgde ervoor dat het na 29 minuten 3-1 stond voor Neer. Tussendoor had Bessie helaas de grote kans op de 2-2 oog in oog met de doelman gemist. In de 41e minuut was het genieten geblazen, helaas wel voor de fans van Neer. Een mooie aanval over meerder schijven zorgde voor de 4-1 ruststand. Bij rust dus een terechte achterstand maar zo hoog was zeker niet nodig geweest. Na de thee kwam Bieslo met vol goede moed uit de kleedkamer. Met veel opportunisme en werklust knokte men zich in de wedstrijd. In de 61e minuut was het Hansie Hansie die wederom uit een corner de 4-2 binnen knikte. Helaas kon Bieslo verder geen grotere kansen meer creëren dan wat afstandsschoten. Na 90 minuten was de 4-2 nederlaag een feit. Een terechte nederlaag, RKSVN heeft een prima ploeg maar uiteindelijk heeft Bieslo zich vooral in de 1e helft zelf te kort gedaan. Volgend weekend is een vrij weekend, zondag 30 oktober staat om 14.30u de thuiswedstrijd tegen VVV 03 op het programma voor de greun witte. De ploeg uit Venlo heeft inmiddels 3 punten meer dan de Beeselnaren dus redenen genoeg om de 3 punten in Beesel te houden.