Bieslo 1 kan helaas niet opnieuw stunten

19-03-2024 15:49

Na de mooie overwinning op Leeuwen vorige week wachtte afgelopen zondag wederom een koploper. Bieslo moest namelijk op bezoek bij Eindse Boys welke nu in punten gelijk bovenaan staan met Leeuwen. In Beesel was nog met 6-1 verloren dus de mannen uit Beesel waren gewaarschuwd. Wederom speelde Bieslo een prima wedstrijd tegen een hoog geklasseerd team. De 1e 10 minuten waren ook volledig voor de Beeselnaren. Met veel druk naar voren werden de gastheren terug gedrongen. Na 5 minuten vergat de overigens prima fluitende scheidsrechter een strafschop toe te kennen aan Bieslo. Neutje was de verdediger te snel af binnen de 16 meter en het hele sportpark hoorde de trap op zijn scheenbeschermer. Volgens de scheidsrechter was het de bal… (aangezien we niet veel later van bal moesten wisselen omdat deze te zacht was en niet hard kon klinken bleek dit een zeer warrige beslissing). Uiteindelijk waren het de gastheren welke door een communicatie fout in de verdediging vrijwel uit het niets de 1-0 mochten maken. Bieslo bleef vervolgens doorgaan met druk zetten en kreeg een aantal kleine mogelijkheden. De grootste mogelijk voor Jim Jimbo Brobbey. Zijn schot ging rakelings over het doel. Het meest gevaarlijk waren wederom de corners. Jammer genoeg werden deze steeds met veel kunst en vliegwerk uit het doel gehouden. Ook in de 2e helft speelde Bieslo prima mee met Eindse Boys. De 2 grootste kansen waren dan ook voor de ploeg uit Beesel. Helaas werd een schot van Neutje gekeerd door de doelman en een kopbal van Neutje ging rakelings langs het doel. In de 74e minuut besliste Eindse Boys uiteindelijk de wedstrijd door de 2-0 binnen te knallen. Uiteindelijk een onnodig verlies tegen wederom een sterke tegenstander. Op naar volgende week waar Bieslo op sportpark de Solberg om 14.30 uur  de nummer laatst Leveroy op bezoek krijgt. De uitwedstrijd werd maar moeizaam met 1-2 gewonnen dus we zijn gewaarschuwd.