Bieslo 1 is SJVV de baas in vermakelijke wedstrijd

15-04-2024 09:21

Afgelopen zondag heeft Bieslo de 3 punten in Beesel gehouden. Tegen SJVV uit Deurne waren de mannen van trainer Driessen de betere ploeg en wonnen terecht met 3-2. Waar de uitwedstrijd tegen SJVV de nodige frustratie ’s had opgeleverd (in de laatste 5 min werd een 0-2 voorsprong weggegeven in een 3-2 verlies) was er nu gelukkig wel blijdschap na de wedstrijd. De Beeselnaren waren vanaf het 1e fluitsignaal bij de les. Gecontroleerd werd de bal rond gespeeld op zoek naar ruimtes bij een compact spelend SJVV. Bieslo probeerde met veel lopende spelers vanuit het middenveld voortdurend ruimtes te creëren. Vooral de rol van Yanick viel hierbij op. Normaliter onze linksback maar nu bij afwezigheid van Joeri weer eens op zijn oude plekje, nummer 10 geposteerd. Dat hij dit nog niet verleerd was bleek wel. Hij was voortdurend een plaag voor de defensie van de ploeg uit Deurne. In de 23e min bekroonde Yanick zijn goede spel ook nog eens met de 1-0 openingstreffer. Bieslo bleef heer en meester en in de 1e helft werd niet een kans weggegeven. Dit was zeker de verdienste van het prima spelende verdedigingsblok maar eigenlijk gewoon weg van het hele team. Er werd zeer gedisciplineerd gespeeld en zodra men de bal niet had werden de ruimtes klein gehouden om bij balverovering er ook nog eens snel uit te komen. Na een prima 1e helft stond dan ook volledig terecht de 1-0 ruststand op het scorebord. In de 2e helft veranderde het spelbeeld nauwelijks. Bieslo bleef de betere ploeg met veel balbezit. SJVV ging wel wat hoger druk zetten maar de “greun witte” speelden hier bij vlagen mooi onderuit. De 2-0 was dan ook een aanval uit het boekje. Onze capitano Basje de Vleeg veroverde op eigen helft de bal waarna de bal over meerdere schijven werd ingespeeld op onze eigen Jimbo Brobbey. Jim liet de bal vallen op Yanick, deze stuurde Jasper de diepte in welke de bal vervolgens strak over de grond voorgaf waar Basje de Vleeg de bal met links binnen knalde. Niet veel later weer een prima aanval van Bieslo. Nu met als eindstation Jimbo Brobbey. Jim bleef een op een met de doelman rustig en knalde de 3-0 tegen de touwen. Kat in bakkie zal menig toeschouwer gedacht hebben. Maar goed, het is en blijft SJVV waar we tegen speelden. In de 86e min werd de 3-1 binnen gekopt en in de 93e minuut werd het zelfs 3-2. Doordat de overigens prima fluitende scheidsrechter het nodig vond om 10 minuten blessuretijd toe te passen werd het nog even billen knijpen. Uiteindelijk werd de 3-2 over de streep getrokken. Wederom een prima overwinning op een hoger geklasseerd team. Er zijn nog 3 wedstrijden te spelen waarvan 2 op ons eigen sportpark de Solberg. Beginnend volgende week zondag om 14.30 uur thuis tegen RKDSO. Met alle teams thuis is het weer eens een echte SUPER SUNDAY, dus alle ingrediënten voor weer een mooie wedstrijd zijn aanwezig!!