Bieslo 1 doet zichzelf te kort tegen VVV ’03

09-10-2023 13:18

Bieslo 1 heeft zondag verzuimd om de eerste 3 punten te halen. Na 90 minuten was de eindstand 1-1. Vooral de gasten uit Venlo zullen tevreden zijn met dit resultaat. Bieslo daarentegen bleef met een behoorlijke kater achter. Het spel was zeker niet altijd goed maar ondanks dat creëerden de Beeselnaren maar liefst 9 grote kansen. Helaas wist men maar 1x het net te vinden. De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren volledig voor Bieslo. In de eerste de beste counter was het echter VVV ’03 dat op voorsprong kwam. Helaas voor Bieslo zat het ook niet mee. Een duidelijke buitenspel situatie werd door de scheidsrechter weggewoven. Zeker daar hij absoluut niet op 1 lijn stond was het uiterst vreemd dat hij het doelpunt goedkeurde. Grensrechter Jaer en de supporters die op 1 lijn stonden gaven na afloop ook aan dat het zeker buitenspel was. Maar goed.. het was de week van de scheidsrechter dus niets dan lof voor deze man…. Bieslo ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker. In de 39e minuut was het raak. Een prima ingeschoten vrije trap van Jasper plofte buiten bereik van de doelman in de bovenhoek. Na rust kreeg Bieslo nog meerdere malen de kans om de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Zo kon Jasper 2 dikke kansen niet verzilveren en raakte Sjuul Beek en Lars Peeters de paal en lat. Na afloop was iedereen het er over eens dat er zeker gewonnen had moeten worden. Het feit dat er zoveel kansen gecreëerd worden is zeker positief, nu zal men zich echter wel nog moeten gaan belonen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Leeuwen op het programma.