Bieslo 1 verder in degradatiezorgen

03-04-2016 23:20

Bieslo 1 heeft zondagmiddag met 4-1 verloren tegen Melderslo waardoor de degradatiezorgen zijn toegenomen. Door de nodige blessures en afwezigheid van een aantal spelers begon een sterk gewijzigd team onder zonnige omstandigheden aan deze belangrijke wedstrijd tegen een directe concurrent. De eerste fase van de wedstrijd ging het gelijk op waarbij beide ploegen het belang van de wedstrijd wel inzagen maar niet tot goed voetbal in staat bleken te zijn. Zoals de laatste weken vaker het geval stond het plots 1-0 voor de ploeg uit Melderslo door een verdedigende fout in de Beeselse achterhoede. Even snel en plotseling stond het echter ook weer 1-1 nadat een mooie strakke voorzet van Noud Schoolmeesters door Wouter Crins knap in een keer in het doel werd geschoten.  Het hoogtepunt van de wedstrijd was in de 40e minuut toen de aanvoerder van Melderslo de bal vanuit een vrije schop keihard en kansloos voor keeper Daan Reinders in de driehoek schot. Wederom een achterstand voor de groen-witte. Op slag van rust was het Sil Gubbels die bij een ongelukkige val zijn schouder dermate blesseerde dat hij vrij snel in de tweede helft vervangen moest worden door Gijs van Kruchten. Dat de gifbeker voor Bieslo nog niet leeg is bleek toen Wouter Crins in 62e minuut tegen zijn 2e gele kaart op liep bij een ongelukkige botsing waardoor de mannen van trainer Har Bessems ook nog eens met 10 man verder moesten. Melderslo profiteerde hiervan en schoot in de 75e minuut de 3-1 op het scorebord en kort voor tijd de 4-1. De tweede helft was van Beeselse zijde zeer matig. Men zal als gehele groep de koppen bij elkaar moeten gooien en de strijd aangaan om uit deze neergaande spiraal te komen. De komende drie wedstrijden staan de nummers 1,2 en 3 op het programma. Zondag komt de koploper en toekomstig kampioen HBSV op bezoek.