Bieslo 1 – Crescentia 1: 4-1

26-01-2016 18:59

Bieslo 1 heeft dinsdagavond de oefenpot tegen Crescentia 1 uit Tungelroy eenvoudig gewonnen. Voor de rust hielden de bezoekers de poorten nog redelijk gesloten en kwam de diesel van Bieslo naar mate de rust in zicht kwam steeds beter op gang. De thee werd toch met een 1-0 voorsprong opgezocht na een doelpunt vlak voor rust. Na de pauze liep Bieslo vlotjes uit naar 3-0 en werd er frivool gevoetbald ondanks de regen en wind wat het niet altijd gemakkelijk maakte. De gasten maakte halverwege het tweede bedrijf nog goed gebruik van het moment dat de groen-witten eventjes iets gas terug namen, met een prachtig afstandsschot viel de 3-1. Bieslo liet het er echter niet bij zitten en bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-1, met goede moed kan nu vooruit worden gekeken naar het competitieduel van zondag tegen VVV’03.