Bieslo 1: Beginstand is eindstand in Roggel

19-02-2018 01:35

Roggel 1 – Bieslo 1   0-0

Het vaandelteam van Bieslo heeft vanmiddag 1 punt uit het duel weten te halen tegen sv Roggel. Een bloedeloze wedstrijd was het niet, omdat er toch een aantal heren naar de kant moesten met wat bloedwonden. Dit geeft al aan dat het duel hard en fysiek was van beide kanten.

Op moment van schrijven was enige creativiteit nodig om dit wedstrijdverslag op te stellen. Het was een saaie wedstrijd op laag niveau, waardoor er niet veel hoogtepunten te vermelden zijn. Mede door het slecht bespeelbaar veld, werd het een rommelige wedstrijd tussen beide teams. Combinatiespel was onmogelijk, waardoor er veel lange pijlen naar voren geschoten werden. Dit resulteerde in een flipperkast duel met weinig mogelijkheden. In de eerste helft was Jasper Ebus het dichtste bij een doelpunt. Een vrije trap van Juul Niesen werd nog gemist door Siem Hillekens, maar Jasper testte de doelman met een harde kopbal. De doelman van sv Roggel had een mooie reflex in huis en tikte de bal over de lat. Aan de andere zijde waren er wat speldenprikjes, zonder echte kansen. De ruststand was een feit: 0-0.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Fysiek, rommelig en zwaar. De ruimtes werden steeds groter, omdat nog altijd veel lange ballen gehanteerd werden. Echte kansen werden niet meer genoteerd. Een afgekeurd doelpunt van sv Roggel wegens buitenspel was misschien het gevaarlijkste moment van de tweede helft. Nadat duidelijk werd dat Bieslo noch Roggel ging scoren deze wedstrijd, besloot de arbiter dat het welletjes was. De brilstand bleef staan en beide teams deelden de punten.

Een achteraf gezien zwaar bevochten punt voor Bieslo, maar één waar men tevreden mee zal zijn gezien het spelbeeld. Volgende week staat dan weer eens een thuiswedstrijd op het programma. FC Maasgouw uit Thorn komt op bezoek. De heenwedstrijd in Thorn ging verloren met 4-1, dus Bieslo heeft nog wat goed te maken. We hopen op veel support! Aanvang: 14.30uur.

Opstelling: Daan Reijnders, Tim Hendriks, Luc Meerts, Twan Haenen, Bas de Vlieger (55. Thom Heijman), Noud Schoolmeesters, Ynze Puts, Jasper Ebus, Juul Niesen (70. Joeri Puts), Siem Hillekens, Tico Janssen.