Wil jij trainer worden ? Start UEFA C trainer/coach.

28-03-2017 08:14

 

Belangstellingsregistratie UEFA C trainer/coach.

 

Beste voetbalvriendinnen en vrienden,

vv Bieslo is constant op zoek naar verbetering, vernieuwing en borging van ontwikkelingen die de vereniging op termijn een stevig fundament biedt. Zo heeft de VTC (voetbal technische commissie) van het bestuur toestemming gekregen om een belangstellingsregistratie op te starten voor leden die in aanmerking willen komen om opgeleid te worden tot trainer/coach UEFA C.

Er is ruimte voor aanstelling bij de afdeling senioren, dames en jeugd.

De cursus start in september 2017 en eindigt in maart 2018 (wijzigingen voorbehouden).

Het cursusgedeelte bestaat uit 23 bijeenkomsten van ongeveer 3 uur en kan plaatsvinden bij verschillende-nader te bepalen-clubs.
De volledige opleidingsvoorwaarden voor de UEFA C trainer/coach is als afbeelding bijgevoegd.

Voorwaarden:

Als vv Bieslo zijn we van mening dat de investering welke gedaan wordt vraagt van de deelnemer om zich minimaal, na het behalen van de opleiding, te binden aan een door de VTC voorgesteld elftal, dit voor een nader te bepalen periode. Dit alles gebeurt vanzelfsprekend in goed overleg en passend bij de geselecteerde personen.

Reacties:

Je kunt als lid van vv Bieslo je belangstelling kenbaar maken, voor 10 april 2017 , via een gemotiveerde reactie naar het secretariaat van de VTC te weten ;

p.driessen@toermalijn.akkoord-po.nl.

Selectie:

Een selectiecommissie van de VTC zal beoordelen in hoeverre je een geschikte kandidaat bent om voor de opleiding in aanmerking te komen.

Succes

VTC