Bekerwedstrijd RKAVC 1 – Bieslo 1 0-2

04-09-2023 14:16

Bieslo 1 heeft haar eerste bekerwedstrijd met 0-2 gewonnen in Asenray tegen RKAVC. De groen witte speelden een prima eerste 45 minuten. De ene na de andere mooie aanval werd opgezet wat resulteerde in 2 prima doelpunten. De mooiste aanval was er een uit het boekje. Over meerdere schijven kwam de bal uiteindelijk bij Basje de Vleeg. Helaas kon hij de bal niet binnen knikken. De score had voor rust al wat hoger kunnen en misschien wel moeten zijn. De afwerking was helaas niet altijd even scherp. Na rust ging alles wat moeizamer. Verdedigend kwam Bieslo de hele wedstrijd niet in de problemen maar aanvallend kon men de 2e helft ook niet meer heel veel creëren. Uiteindelijk was de 0-2 overwinning prima en een goede stap in de juiste richting. De Beeselnaren zijn een nieuw team aan het opbouwen met veel jeugd. Dit zal nog tijd kosten maar kijkende naar de intensiteit en zeker het spel in de 1e helft geeft dit de burger absoluut moed! Komende zondag staat op “sportpark de Solberg” om 14.30 uur de 2e beker wedstrijd Bieslo 1 – SVC 2000 1 op het programma.