Bieslo Dames geven overwinning weg

12-12-2016 21:12

De Dames van Bieslo geven in de thuiswedstrijd tegen Vesta vr 1 de overwinning uit handen. Tijdens een spannend duel, met kansen aan beide kanten, opende Esmee Franssen de score na een goede dribbel. Vlak van te voren miste ze nog een grote kans, door na eenzelfde dribbel de bal tegen de doelvrouw van Vesta aan te schieten. Na een goede 35 minuten spelen verslapte het spel van de Bieslo enigszins. Dit resulteerde in kansen en uiteindelijk ook in een tegendoelpunt. Na rust konden de Dames, die in het blauw-geel speelde, het goede spel weer hervatten. Na 2 snelle doelpunten van Eline Simons liepen de Bieslo-dames op rozen. Met een 3-1 voorsprong moesten de dames de overwinning over de streep trekken. Maar doordat de vermoeidheid sneller toe leek te slaan dan verwacht  en de tactische wijziging van de trainers van Vesta, kreeg Bieslo het zwaar. De duels werden niet meer gewonnen en de “fut” was er een beetje uit. Uiteindelijk kon Vesta erg gemakkelijk de 3-2 maken en vlak voor tijd werd ook nog de 3-3 gemaakt. Zo blijft Bieslo thuis overslagen, het zij met een gelijkspel afgelopen zondag. Het “uit-syndroom” lijkt na de nederlaag van vorige week helaas ook nog niet verdwenen. Volgende week zondag speelt Bieslo de laatste wedstrijd van 2016 tegen Armada vr 1. Ook deze wedstrijd wordt thuis gespeeld.

Wedstrijdsponsor: de Kapsaloon in Swalmen