Extra jeugdactiviteiten

21-12-2020 20:27

In de periode van 21 november t/m 12 december zijn er de nodige extra extra activiteiten georganiseerd voor de jeugd van Bieslo. Alle jeugdteams konden zich opgeven voor de een 3-tal activiteiten op de zaterdagochtend. De animo hiervoor was erg groot want alle teams vanaf de JO8 t/m de JO15-2 hebben met veel plezier hieraan deelgenomen.

Gestart werd er op zaterdag 21 november met een geweldig mini mix toernooi. Jongens en meiden streden per leeftijdscategorie met elkaar voor de begeerde titel van de dag, waarbij Fortuna Sittard de verrassende dagwinnaar werd.

Een week later was er een uitgebreide techniektraining. Onder leiding van de trainers Rick Driessen, Wouter Vos en Wouter Crins werd er een groot aantal techniek oefeningen afgewerkt in circuitvorm. Daarbij was er bij de verschillende oefeningen de nodige ondersteuning van een aantal selectiespelers (mannen en vrouwen).

Zaterdag 12 december stond in het teken van voetbal challenges. Wederom met ondersteuning van trainers en selectie spelers was het een intensieve maar leuke ochtend met volop uitdagingen op voetbal gebied. De club trakteerde daarbij iedereen op een lekker vers broodje knakworst en dit werd door iedereen zeer gewaardeerd, gezien ieders brede glimlach…..

Op basis van de grote opkomst en het verzoek om meer van dit soort activiteiten zullen we kijken of we na de winterstop wederom iets leuks kunnen organiseren.

Trainers, Leiders, Selectiespelers en deelnemers bedankt voor jullie bijdrage aan deze bijzondere activiteiten.

Fijne feestdagen en tot snel in het nieuwe jaar.

Maurice Cruysberg

VTC Bieslo